Cyberpunk 2077 utsettes igjen, til 19. november

Cyberpunk 2077 Utsettelsesbrev

Igår delte CD Projekt Red en tweet hvor de meddeler at lansering av Cyberpunk 2077 utsettes fra 17. september til 19. november. I tweeten har de lagt ut et bilde av et brev skrevet av Marcin Iwinski (co-founder) og Adam Badowski (head of studio).

Som de skriver i brevet er spillet egentlig fullført med tanke på gameplay og content. Oppdrag, cut-scenes osv, alt er fullført. Det som gjenstår er beta testing og å luke ut alle bugs, som det følgelig alltid blir mange av.

CD Projekt Red er et utviklerstudio som har veldig høyt fokus på kvalitet og er ikke redd for å utsette et spill dersom det vil øke kvaliteten og opplevelsen på spillet. Dette har også skjedd tidligere. Cyberpunk 2077 har også allerede blitt utsatt da det opprinnelig hadde en release date i april.

Cyberpunk 2077 Utsettelsesbrev
Klikk for å se brevet i full størrelse

Cyberpunk 2077’s hittil planlagte lanseringsdatoer:

  • 16. april 2020
  • 17. september 2020
  • 19. november 2020

Forhåpentligvis blir dette den siste utsettelsen, men det gjenstår å se.

Mange har synset om at den siste utsettelsen er relatert til lansering av neste generasjons spillkonsoll. Kanskje de skal tilpasse spillet for Xbox Series X og/eller Playstation 5.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *