Fem fantastiske internett fenomen du ikke må gå glipp av

Photoshop klone i nettleseren

Adobe Photoshop koster en liten formue, men en smarting har utviklet en tilnærmet helt lik klone som er gratis å bruke, og den fungerer til og med i nettleseren uten at man trenger å installere noe. Appen heter Photopea så her er det bare å benytte anledningen. Det beste er at den klarer å lese inn .psd filer som Photoshop genererer.

Radio Garden

Denne utrolig kule nettsiden viser deg bilde av jordkloden vår som er fylt av grønne prikker. Alle de grønne prikkene tilsvarer en radiokanal, så her er det vanvittig mye å høre på. Ta en titt på radio.garden

100 000 Stars

100 000 Stars er en interaktiv visualisering av… du gjettet det, hundretusener av stjerner. Nettsiden funker best i Chrome, delvis fordi den ble utviklet av noen ingeniører hos Google. Uansett en veldig flott side som du kan bruke litt tid på, og kanskje fundere på hvor lite vi egentlig betyr i den store sammenhengen.

GeoGuessr

Igjen ligger det litt i navnet, GeoGuessr handler nemlig om å gjette seg fram til hvilket område man er på kartet basert på bilde man får opp.

Tegneserien Garfield, minus Garfield

Denne litt bisarre nettsiden viser deg hvordan Garfield tegneserien ville sett ut dersom hovedpersonen selv, Garfield, ikke var tilstede. Vet ikke helt hva vi skal tro, da noen av rutene blir innmari morsomme mens andre blir rett og slett dypt deprimerende.

Kjenner du noen andre kule sider? Legg igjen en kommentar i bunnen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *