Skaperen av Svampebob Firkant er død

Den 26. november 2018 døde Stephen Hillenburg, skaperen av den kjente TV-serien Svampebob Firkant. Stephen var en amerikansk marinebiolog samt animatør som ble svært kjent for serien sin, Spongebob Squarepants.

Stephen ble dessverre bare 57 år gammel og døde av sykdommen amyotrofisk lateralsklerose som ofte kalles for ALS i Norge.

Som et minne for hans skaperverk er det derfor nå satt i gang en underskriftskampanje for å spille låten fra den mest kjente episoden, Sweet Victory, på den neste kommende Superbowl turneringen. Denne episoden er godt likt fordi det er en av de få gangene hvor karakteren Squidward omsider får en lykkelig slutt.

Underskriftskampanjen er nesten i mål

Mesterverket kan sees i videoen under:

1 tanke om “Skaperen av Svampebob Firkant er død

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *