Red Dead Redemption 2 håvet inn penger på lanseringshelgen

Det nye storspillet fra Rockstar Games, Red Dead Redemption 2, ble lansert 26. oktober 2018. Det er et action eventyr spill med såkalt open world modus som ble gjort populært av deres andre spillserie, Grand Theft Auto.

Allerede i lanseringshelgen tjente de inn svimlende 725 millioner dollar som tilsvarer rett i overkant av 6 milliarder norske kroner. Rekorden ble riktignok ikke slått da den innehar Grand Theft Auto V som tjente inn 1 milliard dollar (ca 8,5 milliarder kroner) på tre dager.

Spillet har uansett slått utrolig godt an og på Metacritic har spillet fått en total karakter på 97/100 poeng som er basert av 94 anmeldelser.

Har du ikke allerede kjøpt spillet er det bare å løpe og kjøpe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *