Enferi:Den nye Diablo killeren?

Du har sikkert hørt om Diablo-serien og Path of Exile som pr dags dato er kongene på haugen i ARPG segmentet. ARPG står for Action Role Playing Game og går ut på at man lager en karakter som man gradvis lærer opp med nye talenter og angrep.

Nå har det dukket opp et spennende prosjekt på Kickstarter: Enferi: 3D. Det er et nytt ARPG spill som tar en liten vri på ARPG sjangeren. Spillet er designet som et tredjepersons hack & slash spill med en unik 1-4 spiller online samarbeidsmodus. Visstnok skal gameplayet være simplere enn eksempelvis Path of Exile og er beregnet for casual players. Dog har de et lite ess i ermet som ville fått Dark Soul spillere til å skjelve av frykt; når man dør er det game over, da må man begynne på nytt. Dette kan muligens bety at spillet i seg selv er wave-basert, altså at hver gang man hopper inn i spillet begynner man på wave nr 1 og kjemper så lenge man klarer. Sannsynligvis er det masse ting man kan oppgradere også.

Gameplayet ser veldig morsomt ut så det blir spennende å se om dette Kickstarter prosjektet klarer å få nok finansiell støtte. Pr dags dato har de fått inn kr 4 407 (på syv dager), mens målet er på kr 174 763.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *