Darwin Awards 2017

Vi har nevnt Darwin Awards tidligere, men tenkte det kunne vært interessant å gå over noen av innslagene som dukket opp i 2017. Det er i hvert fall ikke mangel på dumme påfunn.

Litt for mye kokt

En 68 år gammel mann fra Malaysia var fast bestemt på å sette seg oppi en gigantisk stålgryte sammen med div ris og grønnsaker som ble dampkokt. Han hadde gjort dette flere ganger før i forbindelse med meditasjon/renselse av sinn og sjel. Denne gangen gikk det dessverre galt, etter en halvtimes koking hørte familien febrilsk dunking på lokket, men da de åpnet opp var han allerede ubevisst og døde senere av andregrads forbrenninger samt hjerteinfarkt.

Golfbil og hageslange

En ung herremann på 28 år fikk den geniale idèen å koble på golfbilen sin på en vanlig bil på motorveien med en hageslange. Det gikk veldig fint, helt til golfbilen begynte å svirre over den gule streken og traff en større Ford truck front mot front. Velkommen til wall of fame.

Russisk kos

Sommeren 2017 bestemte et ungt par seg for å kose seg i baksetet i bilen mens den stod parkert nær en vakker innsjø. Dessverre gikk det så hardt for seg at bilen til slutt begynte å renne, da den selvfølgelig stod i nøytral, og til slutt endte opp i vannet hvor begge 22 åringene druknet og døde.

Til slutt tar vi med et knippe videoklipp som viser fremtidens potensielle Darwin Award vinnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *