Gratis spilleautomater på nett

Spilleautomater er en av de store favorittene blant alle som har vært borti pengespill. Fra rike gamlinger som til desperate gamblere så har spilleautomatene alltid vært en av de mest besøkte attraksjonene på kjøpesenterne før de ble forbudt i 2007.
Faktisk hadde Norsk Tipping en brutto inntekt på 9 milliarder kroner i 2006, og dette kun på spilleautomatene. Året etterpå fjernet de over 15 000 spilleautomater over hele landet.


Typisk spilleautomater på kjøpesenter.

Spilleautomater blir også kaldt for en-armede banditter. Dette ordet stammer fra Amerika nettopp fordi automatene har 1 arm på siden som «stjeler» pengene dine hvis man blir litt for grådig og ikke klarer å gi seg mens leken er god.

Den første automatiske spilleautomaten kom i 1964, men forløperne til dagens automater stammer helt tilbake til 1800-tallet. Da var gevinsten gjerne en øl i saloonen.
Etterhvert ble automatene mer og mer avanserte og man begynte å få bonusspill samt flere muligheter for å vinne. Selvfølgelig kunne man også øke satsen pr forsøk som følgelig resulterte i glede for noen og smerte for andre.

I dag har det seg heldigvis slik at vi har fått en drøss av gratis spilleuatomater på internett. Da får man både gleden av å spille på gode gamle slot machines, samtidig som man slipper å tape penger. Blant godsakene finnes det for eksempel Jackpot 6000, Fisticuffs, EggOMatic, Mega Joker, Super Nudge 6000, Gonzo’s Quest, Old Timer, Mega Fortune og Starburst.

For de som ønsker å prøve seg på den virkelige lykken finnes det så klart tusenvis av spilleautomater som koster penger. Mange av disse tilbyr i tillegg gratis prøverunder eller dobbel vinnerpott på de første x antall forsøkene. Sjansene for lett-tjente penger er store, men her gjelder det å gi seg mens man er på topp.

Skulle du foretrekke andre typer pengespill online så finnes det selvfølgelig et gigantisk utvalg. Da har vi for eksempel lotto, odds, rulett, skrapelodd, poker og mye mer.
Noen av de mest populære poker-variantene i dette tiåret er blant annet Texas Hold’Em, Omaha, 7-Card Stud og 5-Card Draw.

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med gratis-spilleautomater.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *