Årets julegavetips – nå er det på’n igjen

Julen nærmer seg og stressnivået øker likedan. Vi merker alle når desember måned begynner å krype seg nærmere og du fortsatt ikke har begynt på julegavene. Plutselig er det bare noen dager igjen til julaften og du blir fint nødt til å besøke byens kjøpesenter som allerede er overfylt til de grader. Når du omsider har funnet varen du ønsker er du heldig om du rekker å betale i disken før bankterminalen ryker – og det gjør den alltid.

Kaotisk julehandel 
Bilde: dailymail.co.uk 

Heldigvis kan vi unngå dette om vi er litt tidlig ute. Det finnes utrolig mange flotte tilbud på nettet hvis man bare leter godt nok.
Å kjøpe julegaver kan fort bli en dyr affære og derfor har vi prøvd å finne noen billige kampanjer og produkter. 
For eksempel kan man finne mange gode tjenester og ikke minst gode shopping muligheter for din fru på Groupon.no. De tilbyr gode kampanjer på alt slags forskjellige produkter som f.eks. denne snøfreseren til far for bare kr 6 499 (54% rabatt) eller dette manikyrsettet til mor som har hele 57% rabatt. De har også mange andre gode kampanjer så vi anbefaler at du tar en titt.

Er du på utkitt etter elektroniske gjenstander som PC utstyr, spill og lignende så anbefaler vi deg å ta en tur innom de mange nettbutikkene. Et godt triks er å sjekke hos Komplett da de pleier å ha «Crazy Weekend» og andre gode kampanjer. Frem til 11. november har de også Høstsalg med opp til 50% rabatt. Løp og kjøp!

PS.no har også mange gode tilbud som de annonserer i sitt ukentlige nyhetsbrev. De har utvidet sitt varesortiment og tilbyr i dag utrolig mye forskjellig, alt fra PC utstyr til sjokolade og babyleker.

Sliter du med kreativiteten har vi en løsning for det og. Noen har tatt det så langt og laget et verktøy som finner forslag til julegaver for deg. Verktøyet finner du på Julegavetips.com, men vi kan ikke garantere at du finner noe du liker. Da vi testet den fikk vi også en god del samme forslag til både mannlig og kvinnelig kjæreste… ikke akkurat det vi lette etter.

Julegavetips verktøy

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *