Hørt om Darwin Awards?

Visste du at man kan få priser for å være verdens dummeste person? Det er kanskje ikke det Darwin Awards handler om, men i praksis er det slik.

Darwin Awards er et prosjekt som ble startet som i 1993. De plukker ut heldige vinnere som ofrer seg selv for å advare andre mennesker slik at menneskeheten kan leve lengre. Det høres fint ut, og vinnerne av Darwin Awards høres ut som helter, men det stemmer ikke helt.
Darwin Awards plukker ut folk som dør på idiotiske vis som helt klart vil føre til skade og/eller død. Dødsmetodene forklart i Darwin Awards er så idiotiske at man må være like dum som en amøbe for å kvalifsere seg.

For eksempel så kan vi ta den første vinneren av Darwin Awards kalt Junk Food Junkie
Personen ble drept av en Coca-Cola maskin som falt over han da han prøvde å lirke ut en gratis cola.

Eller hva med smartingen i 2009 som prøvde å lure sykehuset til å skaffe seg piller, men døde istedet?
En 32 år gammel mann prøvde å lure sykehuset for å få resept-belagte piller. Planen var å kaste seg ut av en bevegende bil for å bli lettere skadet, deretter gå på sykehuset og få morfin. Planen ble dessverre en flopp fordi han fikk en hodeskade som førte til den sikre død.

Også har du sikkert hørt om den smarte rullestol kjøreren som i 2010 absolutt skulle inn i heisen, koste hva det koste vil.
25 august 2010 prøvde en lettere irritert mann i rullestol å komme seg inn i heisen, som ikke ville åpne dørene fordi heisen nettopp reiste. Logisk nok ville nok de fleste ventet til heisen kom tilbake, men den irriterte mannen gikk tydeligvis tom for tålmodighet og kjørte rullestolen inn i glassvinduet først to ganger, og endelig på det tredje forsøket gikk han gjennom. Dessverre var ikke heisen der så han falt som en flue rett ned i sin sikre død. Takk for advarselen, Angry Wheelchair Man, da vet jeg hva jeg ikke skal prøve.

Klikk her for å se flere Darwin Awards vinnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *