Autopilot for personbiler

Selvkjørende biler er faktisk ikke så langt unna som du kanskje trodde.
Google (selvfølgelig) er allerede godt i gang, og i videoklippet under kan du se hvordan det fungerer i praksis. Prøvekaninen, Steve Mahan, slapper av i førersetet og spiser mat mens bilen kjører av seg selv til butikken. Høres deilig ut, ikke sant?

Det virker absolutt skummelt, og dette er en relativt ny teknologi som sikkert også har noen barnesykdommer. Googles biler har dog allerede passert 300 000 miles (482 000 km) uten en eneste ulykke som er virkelig imponerende.

Det er tydelig at dette kommer til å bli en realitet før eller siden. Ford har allerede annonsert at de skal ha selv-kjørende biler innen 2017.

Video av teknologien i praksis:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *