Få mye mobil for pengene

Har du noen gang vurdert en litt billigere smarttelefon som fortsatt er brukbar til de fleste apps? Eller har du en billig, men en smule utdatert mobiltelefon du gjerne kunne ønske funket bedre? Er du lei av å bytte mobil så ofte som før?

Vel, da trenger du ikke lete lenge. Samsung er kjent for sine flotte Android mobiler for en billig penge, men det skjer fort nye oppdateringer innenfor OSet da det hender mobilen blir mindre brukervennlig. Supert at Samsung har gjort det simpelt å oppgradere Android OSet, vi tester den gode, gamle og billige Samsung Galaxy 5.


Samsung Galaxy 5
er en billig, lett og brukervennlig touchskjerm mobil med Android v2.1. Det eneste vi reagerte på når vi testet denne var at det ikke var en egen knapp for å skru av 3G nettverket med. Det trengte man faktisk gratis applikasjonen Apndroid for, men dette er jo bare en bagatell ettersom applikasjonen er gratis og veldig enkel å bruke.

Som sagt, man får det man betaler for. Mobilen er billig og har et utdatert OS, Android 2.1. De fleste applikasjoner i Google Play butikken krever Android 2.2 for å kunne kjøres. Det eneste man kan gjøre da er å oppdaterere OSet fra v2.1 til v2.2, det gjøres enkelt med Samsung Kies.

Hvordan oppgradere ditt Android OS med din Samsung mobil.
Last ned og installer Samsung Kies på din PC.
  – Lad batteriet på din mobil helt fult før du starter.
  – Sikkerhetskopier dataene dine på din mobil, ellers kan det bli slettet.
  – Det er viktig å ikke røre mobilen før oppgradering er ferdig. (Menyen, anrop, etc)
  – Ikke koble mobilen fra USB (kabelen) før oppgradering er ferdig.

Deretter kobler du din Samsung telefon til din PC og starter programmet Samsung Kies. Når programmet starter vil du få denne beskjeden, om du ikke allerede har det nyeste Android OSet.

Oppdateringen kan ta mellom 5 til 30 minutter, men har du langsom nettverkstilkobling, kan det ta lenger tid. Etter oppdateringen vil mobilen automatisk bli restartet og starte opp med det oppdaterte OSet. Oppdateringer for OSet kan ta noen få minutter før det kommer frem.

Så enkelt er det å oppdatere Android OS på en Samsung mobil. Da får man mye mobil for pengene i en lang tid.

(OS er forkortelse for OperativSystem. Android er et operativsystem. Spørsmål angående artikkelen? Still dem i kommentarfeltet under.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *