Vers 1Q bluetooth høyttaler får et kickstart!

Om du er ute etter en batteridrevet høyttaler som du er villig til å betale noen kroner for, da er det lurt å sjekke ut 1Q fra Vers. Ikke bare er den elegant innrammet i et håndlaget trekabinett, som er tilgjengelig i valnøtt og bambus varianter, denne 3-tommers kube-formete musikk boksen gir også kraftig og imponerende lyd. Kobler du den sammen med en annen 1Q får du ekte stereo lyd.


Her ser man klart størrelsen på 1Q, ikke store høytaleren.

Det beste er at man enkelt kan spille av musikk via den ved å bruke bluetooth-tilkobling. Og ingenting er bedre enn et kabelløst anlegg. Denne lille godbiten blir lagt ut for salg fortløpende takket være folk som har vist interesse og invistert i produktet via Kickstarter. Derfor er det mulighet for å få produktet for kun $95 + $10 i frakt (tilsvarer 622NOK) de 6 neste dagene, det blir ellers lagt ut for markedet i november for $120 (tilsvarer 711NOK). Man får altså nesten to 1Q’s for prisen av èn når den legges ut for marked i november. (Prisen for 2 er $180 + frakt på Kickstarter)

Kilder: Vers, Kickstarter.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *