Zombier inntar Hollywood!

Har du noen gang lurt på hvordan det vil være å bli omringet av kjøttetende zombier? Vel, nå trenger du ikke undre mer! Årets Halloween Horror Night har gjort et samarbeid med The Walking Dead tvserien på AMC for å gi deg nettopp denne muligheten.

Så nå vil kjøttetende «Walkers» fare rundt og skremme gjestene som inntar denne skremmende Halloween Horror Night-eventen i Hollywood. Halloween Horror Night – «Terror Tram: Invaded by The Walking Dead» blir årets kuleste Halloween og skrekk event! Det har de blitt kåret til et par år i strekk nå, så det tviles på at dette blir det siste.


«Walkers» du kan møte på under Halloween Horror Night

Det er Universal Studios Hollywood som står bak Halloween Horror Night, lederen av det kreative John Murdy forklarte, «For fans av serien, kommer vi til å sette deg i fotsporene til karakterene av serien. Du er nødt til å prøve å overleve zombie apokalypsen. Først nå, er du ikke i din egen stue å ser på serien, du lever i den.»

Universal Studios Hollywood lover «uhyggelig autentiske, nøyaktig utformet, film-kvalitet sett« sammen med «mengder av udødelige Walkers.«

Noen kunstverk ble også avslørt som viser scener som vil bli omtalt i «The Walking Dead» skrekkhus, direkte fra TV showet, inkludert den berømte «DON’T OPEN DEAD INSIDE« døren.


Den berømte døren fra serien The Walking Dead

The Walking Dead er en serie kjent internasjonalt, også i Norge, som handler om en gruppe personer som prøver å overleve zombie apokalypsen. Serien er vist på både Fox Crime og TvNorge her i Norge. Det er tid for ny sesong fra AMC i Amerika den 14.oktober i år.


Hoved karakterene fra serien

Det var også en lignende opplevelse kalt «The Walking Dead Escape» under årets ComicCon i San Diego, hvor de inviterte gjester inn i en kaotisk evakuering for å unngå zombie infeksjon langs en knallhard hinderløype.

Halloween Horror Night varer hele 19 dager fordelt på september og oktober 2012. Er du interessert? Mer info her.

How will you survive?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *