Endelig kan du teste The Secret World gratis!

Denne helgen blir The Secret World en måned gammel, og i den anledning inviterer de alle sammen til å prøve spillet helt gratis.
Gå på The Secret World sin nettside og registrer en konto, deretter last ned klienten som er på ~15 GB så er du klar til å spille.

Man kan spille gratis helt frem til kl 0700 på mandag morgen.

Spillet kan også spilles etter prøvetiden er ferdig for et fast beløp i måneden, $14,99 – altså 88,00 NOK. Spillet er laget av spill- produksjonsselskapet Funcom. Spillets handling tar plass i nåtid og tar i bruk virkelige steder rundt omkring i verden. Det bygger på konspirasjonsteorier og bakgrunnshistorien spenner langt tilbake i tid. Spillet blander også det virkelige med det overnaturlige slik Funcom har gjort i tidligere spill som Dreamfall: The Longest Journey.

Etter egen mening er spillet både spennende og mystisk, så dette er garantert noe jeg kan anbefale. Funcom har virkelig overgått dem selv denne gangen.

«Tenk hvis alle myter, konspirasjonsteorier og legender var sanne. Forestill deg en verden hvor du kan bli noe du ønsker å være, uten restriksjoner som klasser eller nivåer. Dette er utgangspunktet for The Secret World, Funcoms online multiplayer spill satt i dagens virkelige verden.»

Om du bestiller spillet idag, får du også 30 dager gratis spilletid. Løp og kjøp for bare 364,00NOK! Ikke overbevist enda? Her er noen screenshots fra spillet.

The Secret World Screenshot The Secret World Screenshot The Secret World Screenshot The Secret World Screenshot

Kilder: Wikipedia, www.thesecretworld.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *